A nagy érdeklődésre tekintettel akciónkat 2024. március 31-ig meghosszabbítjuk!

 

25 ÉV A TISZTA LEVEGŐÉRT

Cégünk 25 éve telepítette az első hőszivattyút. 

Akkor még nem láttuk tisztán, hogy egy új korszak kezdődött a vállalat életében, amely nem csak az új technológia által nyújtotta lehetőségeket jelentette számunkra. 

Földünk levegőjének egyre romló minősége és az élővilág ebből fakadó veszélyeztetettsége nyilvánvalóvá tette, hogy vállalt tevékenységünk nem csupán munka; az az évek során küldetéssé is vált. Az a törekvés, hogy környezetünk és életterünk levegője egyre tisztább legyen, indít minket útra nap mint nap, 25 éve. 

Úgy döntöttünk, ennél a mérföldkőnél egy kicsit ünnepelünk, egyrészt a mi munkába fektetett energiánkat, másrészt szeretnénk köszönetet mondani minden ügyfelünknek, akik velünk tartottak ezen az úton az elmúlt évek során.

Leendő ügyfeleink számára pedig, akik még idén, 2024. március 31-ig úgy döntenek, hogy csatlakoznak a külső levegőt tisztítók köréhez, és megrendelnek cégünknél akár egy darab Daikin Altherma hőszivattyút telepítéssel, mi köszönetképpen biztosítjuk, hogy a beltéri levegője is tisztább legyen, és megrendelése mellé egy Daikin légtisztítót* adunk ajándékba**.

A megrendeléskor kérjük tűntesse fel a következő kódot: tiszta levegő 

Újabb 25 év – EGYÜTT – a tiszta levegőért.

 

*DAIKIN MC30Y Légtisztító

**Fenti ajánlatunk egyedi partner és projekt árajánlatokra nem vonatkozik, és más akciókkal nem vonható össze.