Teljes körű fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszerek

Cserélje ki vagy bővítse meglévő központi fűtési rendszerét hőszivattyúval, amely egy fenntartható fűtési rendszer az otthon fűtésének, hűtésének és használati melegvizének biztosításához. A hőszivattyúk új építésű otthonokba is ideálisak, mint költséghatékony, megújuló energia megoldás.

Levegő-levegő hőszivattyúk energiát közvetítenek a kültéri levegőből a szobádba, függetlenül a kültéri hőmérséklettől. A kültéri egység a kültéri levegő hőenergiáját hasznosítja. A hűtőközeg-ciklus segítségével a beltéri egységen keresztül magasabb vagy alacsonyabb hőmérsékleten adja le az energiát a helyiségbe, a fűtési vagy hűtési igényeinek megfelelően.

A levegő-víz hőszivattyúk energiát juttatnak a külső levegőből a házba. A kültéri egység a kültéri levegővel történő hőcsere, és a hűtőkörfolyamat segítségével magasabb (vagy alacsonyabb) hőmérsékleten adja le az energiát a helyiségek fűtéséhez (vagy hűtéséhez) és a használati meleg víz előállításához. Egész Európában ezt a készüléket a legegyszerűbb telepíteni.

A geotermikus hőszivattyúk    a talaj energiáját vonják ki függőleges csövek vagy vízszintes kollektorok segítségével. A geotermikus hőszivattyúk telepítése összetettebb és költségesebb feladat, mint a levegő-víz hőszivattyúké.

A hibrid hőszivattyúk a levegő-víz hőszivattyút kombinálják a (gáz)kazánnal, és egy okos szabályozó segítségével, tud átváltani a két hőforrás között, hogy biztosítsa a költségek és a fenntarthatósági szempontok közötti egyensúlyt.

A használati melegvizes hőszivattyú a házon kívüli és belüli energiát használja, és melegvizet biztosít otthonában. A használati melegvizes hőszivattyúkat gyakran napkollektorral kombinálva telepítik.

Alacsony hőmérsékletű hőszivattyúk 2023-2024

Magas és közepes hőmérsékletű hőszivattyúk 2023-2024

Fűtés katalógus 2023-2024