MC55W Daikin légisztító
Daikin légtisztító

Miért a Daikin légtisztítót válassza?

Kényelem

  • A tiszta levegőt belélegezni életünk egyik örömforrása, és elengedhetetlen egészségünk megőrzése érdekében. A tiszta és optimális páratartalmú levegő biztosítja számunkra a tökéletes komfortérzetet bárhol is legyünk.
  • A Daikin légtisztítói kiszűrik a részecskéket, allergéneket és kellemetlen szagokat, így tiszta levegőt biztosítanak, amely közvetlenül hozzájárul az egészséges otthoni környezet megteremtéséhez ezáltal csökkentve az egészségügyi kockázatokat.

Vezérlés

  • Az egyszerűen használható, de nagyon kifinomult vezérlővel Ön szabályozhatja az áramlási arányt, a páratartalom szintjét, illetve ütemezheti a működést is.
  • A különböző üzemmódok előre beállított funkciók, amelyeket bármilyen helyzetekben alkalmazhat.

Gazdaságos működés

  • Nem is lenne igazi Daikin termék, ha nem a lehető legjobb energiahatékonysági szintet biztosítaná. Minden termékünkhöz és rendszerünkhöz hasonlóan légtisztítóink is kifejezetten energiahatékonyak, speciális érzékelőkkel vannak felszerelve, amelyek érzékelik a levegőben lévő szennyezőanyagok szintjét, és ennek megfelelően kapcsolják be és ki a készüléket, míg az időzítővel ütemezhető az automatikus légtisztítást is.

Megbízhatóság

  • A Daikin termékek megbízhatósága jól ismert. Ez a megbízhatóság ugyanúgy igaz szervizhálózatunkra is.

 

A Daikin “streamer” technológiájának köszönhetően jobb minőségű levegő

Az erőteljes streamer kisülés megütközik a vírusokkal, penésszel, baktériumokkal, allergénekkel és veszélyes vegyianyagokkal, lebontva és feltörve az azok felületén lévő fehérjéket, majd oxidációval ártalmatlanítja azokat. Ezt követően a streamer kisülés biztonságos nitrogén és oxigén atomokra, valamint vízmolekulákra bomlik le.

A használt standard technológiákhoz képest a Daikin streamer technológia szélesebb plazma kisülést hoz létre a gépen belül, ezzel több elektront képes létrehozni, így az oxidációs lebontási sebesség közel 1000-szer nagyobb lesz.

Tudjon meg többet:

Daikin légtisztítók katalógus