Miért a Daikin beépített használati melegvíz-tartállyal rendelkező padlón álló egységét válassza?

A Daikin Altherma 3 H padlón álló egység az ideális rendszer a fűtés, a használati meleg víz és a hűtés biztosítására új épületekbe vagy energiatakarékos házakba.

Egyszerű telepítés

Kis helyigény és praktikus fogók

6oldal03

A padlón álló egység a praktikus fogóknak és a lekerekített éleknek köszönhetően könnyen kezelhető. Kis helyigénye lehetővé teszi a kisebb helyiségekbe való telepítést, és a hidraulikus komponensekhez való hozzáférés segíti a telepítő személyeknek a probléma nélküli munkavégzést az egységen.

Speciális felhasználói felület

A Daikin szem

    Az intuitív Daikin szem valós időben mutatja meg a rendszer állapotát.

Kék:

Amikor a Daikin szem kék színt jelez, akkor a vízmelegítő megfelelően működik. A Daikin szem villogni fog, ha készenléti módban üzemel.

Gyors konfigurálás

Jelentkezzen be és végezze el az egység konfigurálását az új felhasználói felületünkön keresztül kevesebb mint 9 lépésben. A tesztciklusok futtatásával akár azt is ellenőrizheti, hogy az egység készen áll-e a használatra. Feltöltheti a beállításokat egy USB-meghajtóra, és közvetlenül az egységre töltheti azokat, vagy a felhőn keresztül is elvégezheti a beállításokat.

Piros:

Amikor a Daikin szem piros színt jelez, akkor a vízmelegítő nem működik megfelelően, és karbantartási ellenőrzés szükséges.

Egyszerű használat

Dolgozzon szuper gyorsan az új felhasználói felülettel. Egyszerűen használható, mivel mindössze pár gombot és 2 navigációs billentyűt tartalmaz.

Gyönyörű dizájn

A felhasználói felületet kifejezetten intuitívnak tervezték. Az erősen kontrasztos színes képernyő lenyűgöző és praktikus látványt biztosít, amely tényleg a segítségére van, legyen Ön akár a beszerelést végző, szervizelő vagy felhasználó fél.

Széles kínálatunk az Ön igényeihez is igazodik

Csak fűtő modellek – EAVH-D
A csak fűtő Daikin Altherma 3 modellek használati melegvizet és felületfűtést biztosítanak különösen hatékony módon.

Többfunkciós modellek – EAVX-D

    Alapfunkció mellett a Daikin Altherma 3 hűtést is biztosít a meleg nyári időszakban. A hűtési funkció a hőleadókon, pl. a padlófűtésen keresztül vagy a fancoil tekercsnek köszönhetően működik.
7oldal
7oldal02
7oldal03
7oldal04

EAVX-D6V(G)/D9W(G) + EPGA-DV3

Daikin Altherma 3 többfunkciós modellek

Padlón álló levegő-víz hőszivattyú fűtéshez, hűtéshez és használati melegvíz előállításhoz, ideális megoldás energiatakarékos házakban

  • 180 vagy 230 literes kombinált, rozsdamentes acél használati melegvíz-tartály
  • A könnyű elérhetőség érdekében a nyomtatott áramköri lap és a hidraulikus komponensek az egység elején kaptak helyet
  • Kisebb, mindössze 595×600 mm-es helyigény
  • 6 vagy 9 kW-os, integrált, kiegészítő fűtőelem választék
  • A kültéri egység hőt von ki a külső környezeti levegőből, akár -28°C hőmérsékleten is

Daikin Altherma 3 11-14-16 Hőszivattyú katalógus

kepkivagas