Kiskereskedelem és üzletek

 • Barátságos környezetet teremt a belépő ügyfelek számára
 • Diszkrét megjelenés, csendes működés
 • Csökkenti az energiafogyasztást és költségeket
 • Egyszerű beszerelés

 

A körbe kifúvós, kazettás egység az egyik lehetséges megoldás, mely tökéletesen illeszkedik az eladókörnyezethez, mivel a mennyezetbe rejtett, és csak az elülső panel látható. Ez a standard légrács biztosítja az egyedülálló komfortszintet és tökéletes klímát ügyfeleinek, a különböző lamellák ugyanis külön-külön nyithatók és zárhatók, így a hideg vagy meleg levegő a kívánt irányba terelhető.A légrács csökkentheti a karbantartási igényt is, mivel automatikusan tisztító funkcióval rendelkezik, ami egy speciális szűrőben fogja fel a port, amely naponta egyszer tisztítja a önmagát, míg az összegyűlt por egy porszívóval egyszerűen kiporszívózható. Akár 50% energiát is megtakaríthat!

A rendszer kezelése is rendkívül egyszerű, mivel az Intelligens érintőképes vezérlés lehetővé teszi a felhasználó számára a rendszer megfigyelését és vezérlését közvetlenül vagy az interneten keresztül.

Akár az energiafogyasztás szabályozására is beállítható, illetve használható a világítás vezérléséhez és a különböző időszakok külön is beütemezhetők.

Irodák és bankok

 • Lenyűgöző forma és kiváló technológia.
 • Egyedi forma erre a piacra: az álmennyezetbe süllyesztett berendezés teljesen lapos.
 • Az opcionális jelenlét- és padlóérzékelő növeli a kényelmet és a hatékonyságot.
 • Ideális megoldás az újonnan épített épületekhez és felújításokhoz.

 

A teljesen sík, raszter méretű kazettás egység a legendás dizájn és műszaki kiválóság kombinációjaként a piacon egyedülálló megoldást kínál.

A modern irodák környezetébe tökéletesen illeszkedő, a belső tervezési feltételeknek megfelelő, teljesen sík, raszter méretű kazettás egység mérete megegyezik a standard európai álmennyezeti rasztereivel, ezáltal a világítással, hangszórókkal és vízszórókkal együtt a mennyezeti elemekbe építhető.

Ezek az egységek a körbe kifúvós, kazettás egységekkel együtt ideális megoldást nyújtanak a kisebb helyiségek, például tárgyalótermek fűtéséhez vagy hűtéséhez.

Mindkét típus kombinálható jelenlét- és padlóérzékelővel, illetve szellőztetéssel is, ezáltal optimalizálható az energiahatékonyság és tökéletes komfort biztosítható.

A jelenlétérzékelő a szobában tartózkodó személyektől függően módosítja a beállított hőmérsékletet és szabályozza a légáramlás irányát, illetve kikapcsolja az egységet, ha senki sem tartózkodik a szobában. Ez a kombinált eljárás csökkenti az energiafelhasználást.

A padlóérzékelő érzékeli a padló átlaghőmérsékletét és egyenletes hőmérséklet-eloszlást biztosít a mennyezetnél és a padlónál. Búcsút mondhat a fázós lábaknak!

A Daikin szellőztetési berendezései állandó frisslevegőellátást biztosítanak, elősegítve az egészséges és kiváló minőségű beltéri környezet létrehozását.

A KNX interfész segítségével a Sky Air rendszer az épületfelügyeleti rendszerhez kapcsolható és lehetővé teszi a különböző berendezések, mint világítás, redőnyök és klímaszabályozás központi megfigyelését és vezérlését, növelve az energiahatékonyságot.

Adatközpontok

 • Folyamatos hűtés.
  • A működtetés -15°C környezeti hőmérsékletig lehetséges
 • Automatikus váltás az aktív egységek bekapcsolása és készenléte között.
 • Kijelölt műszaki hűtési beállítások Beltéri működési tartomány 11°CWB-ig
  • Megelőzi a körök lefagyását és csökkenti az állásidőt
 • Egyéni kiválasztási mód teljesítménytáblázattal -15°C kültéri teljesítményig
 • Megnövelt teljesítmény az aszimmetrikus kombinációknak köszönhetően (pl.: FHQ125C + RZQG100L9V1) a szükséges szezonális energiacímkékkel

A szerverek, különösen ha több szerver rackről beszélünk, jelentős hőt termelnek, amelyet folyamatos hűtéssel el kell távolítani. Az egységek közötti automatikus váltással egy bizonyos időszak eltelte után az egyik egység kikapcsol, és eközben a másik működik, így állandó működés mellett a karbantartás is biztosítható.

A több tagú beltéri egységek egy automatikus váltási ciklussal kombinálhatók, ahol minden egyes egység biztonsági egységként szolgál a többi számára, így fokozva a rendszer megbízhatóságát. A tartalék egységek lehetővé teszik az aktív egységek könnyű karbantartását.

A szervertermek folyamatos hűtésének fontossága miatt a rendszer egy RTD-10-es vezérlőn keresztül irányítható, mely akár 8 beltéri egységet is vezérelhet közvetlenül vagy a épületfelügyeleti rendszeren át (Modbus).

Éttermek

 • Az egyenletes hőmérséklet-elosztás biztosításával tökéletes étkezési környezetet hoz létre.
 • Rendkívül energiahatékony.
 • Egy központi helyről vezérelt intelligens szabályozási rendszerrel.

Az étterem vendégeinek figyelmét semminek sem szabad elvonnia a tökéletes környezet élvezetétől, amelyhez hozzátartozik az optimális hőmérséklet is.

A Daikin álmennyezeti légcsatornázható egységei éppen ezt kínálják a hihetetlenül csendes működéssel, míg a 3-lépéses légbefúvás vezérlés szintén növeli a kényelemérzetet. Ezzel ügyfelei éttermében igazi kellemes, barátságos környezet hozható létre. A teljes éttermi rendszer központi vezérlésével és egyszerű ütemezésével az energiafelhasználás minimalizálásával az üzemeltetési költségek csökkenthetők.

Lakossági felhasználás

 • Egyénre szabott megoldás
 • Kellemes környezet

A Sky Air rendszerek egész évben kellemes környezetet biztosítanak otthonában. A felhasználók minden helyiség hőmérsékletét egyénileg beállíthatják, hogy a hőmérséklet mindenki számára optimális legyen. Egységek egész sora ideális újonnan épített épületekbe és felújításokba való telepítéshez.

Letölthető katalógusok: