Vendéglátás gazdaságosan

Egy szálloda hírneve attól függ, hogy a vendégek mennyire érzik otthon és kényelemben magukat a tartózkodásuk alatt. Ugyanakkor a szállodatulajdonosoknak teljesen felügyeletük alatt kell tartaniuk a működési költségeket és az energiafogyasztást.

A VRV megoldások előnyei:

 • Olcsó fűtés es meleg víz a hő hűtest igénylő helyekről történő kinyerésével
 • A tökéletes személyes környezet a vendégek számára azáltal, hogy egyes helyeket fűtünk, míg másokat hűtünk
 • Szabja személyre VRV egységet a legjobb szezonális hatékonyság és komfort érdekeben
 • Rugalmas telepítés. A kültéri egység az épületen kívülre is felszerelhető a vendéglátásra alkalmas tér növelés érdekében, de beltéren is a külső hely vagy zaj minimálisra csökkentése érdekében a városközpontokban.

TUDTA ÖN,…

… hogy ha a rendszere akár csak 10%-kal is kevesebb hűtőközeget tartalmaz, mint az optimális mennyiség, akkor a teljesítmény fenntartásához szükséges áramfogyasztás 30%-kal is megnőhet? Ezért fejlesztettük ki az automatikus hűtőközeg-feltöltő funkciót és az automatikus hűtőközegtartalom-ellenőrzést, hogy biztosítsuk az optimális teljesítményt es hatékonyságot a rendszer teljes élettartamán keresztül, és hogy megfeleljünk az F-gas előírásainak.

Hatékonyság a munkahelyen

A hatékony épület- és létesítménykezelés a működési költségek minimalizálásának kulcsa

A VRV megoldások előnyei:

 • Jelentősen csökken a melegvízelőállítás és fűtés költsége azáltal, hogy újrahasznosítjuk a hűtést igénylő területekről visszanyert hőt Tökéletes komfort azáltal, hogy egyes helyeket fűtünk, míg másokat hűtünk
 • Szabja személyre VRV egységet a legjobb szezonális hatékonyság és komfort érdekeben
 • Rugalmas telepítés. A kültéri egység az épületen kívülre is felszerelhető a bérbeadásra alkalmas tér növelés érdekében, de beltéren is a láthatóság vagy zaj minimálisra csökkentése érdekeben.

TUDTA ÖN,…

… hogy a VRV rendszert geotermikus vízkörhöz is csatlakoztathatja? Mivel a föld alatt 10 m-rel a hőmérséklet csaknem egész évben állandó, ez magas hatásfokot biztosít még rendkívüli időjárási körülmények között is.

A kiskereskedelmi költségek csökkentése

A jelenlegi kereskedelmi környezetben a kiskereskedők nyomás alatt vannak az üzletfejlesztési és üzemeltetési költségek csökkentése miatt. A jogszabályok további pénzügyi nyomást helyeznek rájuk a különböző energiahatékonysági sémák révén. Ezért a pénztárcakímélő, energiahatékony megoldások létfontosságúak az élettartam alatti költségek minimalizálása, és a legújabb jogszabályoknak való megfelelés érdekében.

 • Az energiatakarékos inverteres hőszivattyús technológia 4,5-re emeli a COP-t
 • Az egyes beltéri egységek önálló vezérlése
 • Változó elpárolgási hőmérsékletet alkalmazó, testreszabható megoldás a legnagyobb szezonális hatékonyság elérése érdekében
 • A fűtesi komfort új mércéje, mely folyamatosan fűt leolvasztás közben is
 • Rugalmas telepítés. A kültéri egység az épületen kívülre is felszerelhető a bérbeadásra alkalmas tér növelés érdekeben, de beltéren is beszerelhető, hogy ne legyen látható, es a zaj alacsony legyen.

TUDTA ÖN,…

… hogy a VRV IV-t a szezonális hatékonyságra optimalizáltuk? A változó elpárolgási hőmérséklet forradalmi vezérlése automatikusan hozzáigazítja a VRV egységet az épülete egyedi igényeihez és a helyi időjárási körülményekhez, így 28%-kal csökkenti az üzemköltségeket! A rendszer könnyedén testreszabható, így a szükséges komfort és hatékonysági arány szerint optimalizálhatja.

Lakóépületi megoldások

Mert a legjobb OTTHON.

A mini VRV megoldások előnyei:

 • Költséghatékony, kis energiafogyasztású fűtesi rendszer
 • Alacsonyabb CO2-kibocsátás a hagyományos fűtési rendszerekhez viszonyítva
 • Akar 9 stílusos beltéri egység csatlakoztatható egy kültéri egységhez Kompakt kivitel
 • Csöndes kültéri egység

TUDTA ÖN,…

… hogy amikor Daikin legkondicionálót választ, akkor a környezetre is gondol? Az Ön légkondicionálójának gyártása közben minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy újrahasznosítsunk, csökkentsük a hulladékot és megújuló energiát használjunk.

Letölthető katalógusok: